woensdag 1 juni 2011

Part II

Dit is mijn tweede probeersel op de naaimachine. Ik had nog wat stof over van het kussen van vorige week en dit leek mij de ideale bestemming. Een fijn etuitje waar al mijn haakpennen lekker knus bij mekaar kunnen zijn.This is test number two on the sewing machine. I had some leftover fabric from the pillow I made last week. This seemed the ideal destination for it. I nice little bag where I can put my crochet hooks all together. 

Greetings, Izzy Pin It Now!

2 opmerkingen:

 1. Hallo tante Izzy,
  ik zag op je vorig berichtje dat je eenvoudige naaipatroontjes zoekt. Ik heb als beginnend naaister al heel veel gehad aan de site http://eloleo.blogspot.com
  Zij heeft een hele rubriek van gratis patroontjes van naaiwerkjes erop gezet en wat ze zelf maakt is ook fenomenaal de moeite, met telkens een heleboel fijne tutorials met foto's.
  En madamezsazsa.blogspot.com is natuurlijk ook een klassieker in blogland. Echt de moeite om eens te gaan kijken.
  Ik zie dat je je haakrol op een potlodenrol gebaseerd hebt; als ik een tip mag geven: best de volgende keer ook een flap bovenaan, want ik heb ondervonden dat als je de rol toevallig omgekeerd uit je tas haalt, de haakpennen er durven uitglijden. Met een flap bovenaan blijft alles stevig op zijn plaats zitten, om het even hoe je hem uit je handwerktas haalt.
  (Je hebt nog een foto te goed van je schitterend baret en sjerpje ! Is al bij een nichtje geraakt maar de foto moet er nog van komen)
  groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey sneksniltje, dank je wel voor je reactie. Dat blog kende ik niet. Staan inderdaad veel leuke dingen op.

  Groeten Izzy

  BeantwoordenVerwijderen