zondag 30 oktober 2011

Mutsjes voor Sem


De mama van de nieuwbakken baby Sem vroeg me vanmorgen tijdens de kraamvisite of ik niet wat mutsje wilde maken. Het hoofdje van Sem is duidelijk kleiner dan hun oudste kind. Wie kan nou nee zeggen tegen zo'n lief snoetje. Dus ben gelijk aan het haken geslagen met dit als resultaat. Nu maar hopen dat deze klein genoeg zijn. Tja, dat is weer eens iets anders dan groot genoeg.

De mother of the newborn Sem asked me this morning if I couldn't make some little hats. The head of Sem is way smaller than that of his big brother when he was a baby. Who can refuse that pretty little face, so I made two little hats this evening. Hope they are small enough.


Love, Tante Izzy Pin It Now!

1 opmerking:

  1. Tja en die had ik dus voor t zusje wat geboren werd een gehaakt met een bloem erop want ik zou van kleine Nina een photoshoot gaan maken en dan vond ik zo'n gehaakt mutsje zo lief en dan in d'r blootje op een mooi kussen op een oud stoeltje,etc.Nou ja petje af hoor hoe die fotografen dat voor elkaar krijgen!Het begon al met t mutsje dat net iets te klein bleek te zijn(mt 56,hoewel kleertjes mt 50 haar nog te groot waren)Dat was meer van ík wil wel,maar kan niet',dus die is op haar spaarvarken boven de plank bij de commode belandt,vervolgens wilde kleine Nina maar niet slapen en lag te zwaaien met armen en benen 2 1/2 uur lang!Pfff...uiteindelijk zijn er van de 200 foto's toch zo'n 6 aardig gelukt en zien er zeer proffessioneel uit al zeg ik het zelf,ha,ha en dat voor een amateurtje.De ouders heel blij met de mooie foto's op canvas in een 2 luikje en ik weer een ervaring rijker!

    BeantwoordenVerwijderen