donderdag 12 juli 2012

Replay!


Het is niet te geloven, maar mijn pakje voor oma Lieve heeft België niet bereikt. Het is gewoon nooit aangekomen en ik heb het nog wel via het postkantoor  hier in het dorp verzonden. Schandalig. Hebben jullie dat ook wel eens gehad?
Oma Lieve mag natuurlijk niet onder de slechte service van de post.nl en/of post.be, daarom maar opnieuw begonnen aan wat kleinigheden. Weer een paar schoentjes zoals de vorige keer, maar deze keer geen mutsje maar een speelbal. Deze maakte ik met behulp van het patroon van Martha Stewart. Werkte super! Ik vulde de bal niet alleen met vulling maar ook met een poezenspeeltje. Zo eentje waar je rinkeldingetjes heb in een plastieken balletje. Ik had ergens gelezen dat dit goed werkt als je geluidje in bal of andersoortig gehaakt speelgoed wil maken. Ik had al eens gewoon een belletje in een rammelaar gestopt, maar dat geluid was inderdaad niet zo helder. Dit werkt echt heel goed. Dus dank je wel voor diegene die me die tip bezorgde, wie dat ook was.
Ik ga dit nieuwe cadeautje in ieder geval niet via de post versturen, maar ik ga het maandag langs brengen, moet dan toch naar Bomma en Bompa dat een omweggetje via Scherpenheuvel ook nog wel kan.

It is incredible, my present that I sent to grandmother Lieve never reached Belgium. I used the postoffice in our village to post it but I never reached it’s destiny. It’s a shame.
Grandma Lieve may not suffer under this bad service of the postal offices in Belgium and/or Holland, so I made some new things. Again a pair of shoes and a playball. I used a pattern of Martha Stewart to make the ball. I use a cattoy and some normal filling. This idea of putting a cattoy inside that ringles. I found some were on the net. It ringles much harder than a normal bell, so great tip.
I’m not going to sent this package with the post, but I’m going to deliver it myself. I have to be in Belgium on Monday any how so a little detour to Scherpenheuvel is a good option. 

Love, Tante Izzy Pin It Now!

6 opmerkingen:

 1. gewoonweg schandalig had je geen track en track code of kon het zo in de bus??, jammer hoor maar heel lief dat je nogmaals wat hebt gemaakt en dat balletje is ook erg leuk
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. was inderdaad een envelop die gewoon door de bus kon. Baal natuurlijk wel

   Verwijderen
 2. Ik lees het wel vaker, zo zonde...
  Ik ben door die verhalen wel een beetje huiverig geworden hoor.
  Heel lief dat je een nieuw pakketje hebt gemaakt en slim dat je het zelf langs gaat brengen, dan weet je zeker dat het aankomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik heb het pas nog meegemaakt,iemand die voor mij een Pay it Forward had gemaakt en verzonden is ook nooit aangekomen bij mij en was ook met tnt post verzonden,zij een klacht ingediend e.d maar het pakketje is nooit meer boven water gekomen.....

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het eigenlijk wel kunnen weten. De postbedeling bij ons in de wijk is ook niet geweldig. Wij krijgen geregeld brieven voor de buren. Een dag had ik vier poststukken.Drie voor verschillende buren en maar eentje voor mezelf

   Verwijderen
 4. ik heb hier ook al problemen gehad met de post in België:-(

  BeantwoordenVerwijderen