zondag 22 september 2013

Brei- en Haakmarathon 19 oktober

Etalage Miss Wings voor de marathon
Ik heb het de laatste weken super druk. Samen met enkele vriendinnen en Miss Wings ben ik bezig om een brei- en haakmarathon voor te bereiden voor het goede doel: het Ronald MacDonald huis in Rotterdam.

Waarom doen we dit? De zoon van Miss Wings kreeg enkele jaren geleden een hersentumor. Hij herstelde gelukkig hiervan, na uitgebreide behandeling onder andere in het Sophia Kinderziekenhuis. Miss Wings en haar familie ware tijdens die tijd heel erg blij met de opvang die ze kregen in het Ronald MacDonaldhuis. Dat ze graag hun steentje wilden bijdragen aan het goede doel.

Voorbeelden marathonknuffels
Wat gaan we doen? We gaan 24 uren lang breien en haken: knuffels, poefen en dekens. De poefen en dekens zijn voor de woonkamer van het Ronald MacDonald huis en de knuffels gaan we uitdelen aan de broertjes en zusjes van de zieke kinderen omdat zij toch vaak op het tweede plan komen.
Daarnaast zoekt iedere deelnemer zijn eigen sponsors die hen sponsoren. Dit geld gaat naar het huis zodat ze goedkope overnachtingen voor familie kunnen blijven aanbieden.

Tot slot organiseren we ook een veiling via Marktplaats. We bieden hierop zelf gemaakte items aan die je kan kopen en de opbrengst gaat dan naar het goede doel.

Zin gekregen? Wil je onze veilingitems bekijken? Of je wil mij of een van de andere dames sponsoren? Kijk dan op ons blog, facebook van Miss Wings, Youtube voor meer informatie.Love, Tante Izzy Pin It Now!

1 opmerking: