maandag 3 februari 2014

Big bag for the beach? With a free pattern

Strandtas Big Ribbon

Ik weet het! Het is belangen na nog geen strandweer. Het is weliswaar in Zuid-Nederland niet echt winters te noemen, maar lekker warm is het nou ook niet. Toch maakte ik deze kleurrijke strandtas van de Big Ribbon van Katia.

Het patroon van Katia voor de tas viel een beetje tegen qua grootte ;-). Het was eerder een leuk handtasje dan een strandtas. Daar heb ik wat aangedaan en heb mijn eigen patroon gemaakt voor een lekker grote strandtas.

Garen en handvaten voor om de tas te maken is te koop bij Miss Wings. Je kan haar ook volgen via Facebook voor meer leuke projectjes

I know, it isn't beach weather. In the South of Holland we have really sunny winter weather, but it isn't beach weather yet. Still I made this beachbag from the Big Ribbon from Katia.

At first I used a pattern from Katia, but the size of the bag was so smal. It wasn't a beach bag but rather a hand bag. That is why I made a brand new pattern for a real big beach bag.

Yarn to make this big bag you can buy from Miss Wing. You can also follow her shop on Facebook, for more nice projects.
Love, Tante Izzy Pin It Now!

3 opmerkingen:

 1. Lekker zonnige kleurtjes; perfect voor een strandtas! Jij hebt hem in ieder geval alvast klaar staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn de afmetingen nu geworden van deze tas?

  angela

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Angela, ik weet het echt niet meer. En kan het ook niet meer nameten voor je, want ik heb de tas weggegeven. Ik kan me herinneren dat hij groter was dan A4.

   Groeten Isabelle

   Verwijderen