zaterdag 17 juni 2017

Mijn trots

Wedding bouquet
Mijn allermooiste DIY-stuk van mijn trouwerij is zonder twijfel mijn boeket. Ik heb wel tig verschillende bloemen geprobeerd, maar ik was er gewoon niet tevreden mee.

Toen kwam Miss Wings met een tip. Een vriendin van haar was bloemen aan het haken en ze deed daar fijne ijzerdraad in de laatste toer van een blad. Dit bleek de oplossing voor mijn probleem. Uiteindelijk maakte ik de bloemen van diverse bloemblaadjes. Ik maakte we samen op een dikke ijzer steel. Het geheel werd afgewerkt met bloemistentape. Ik haakte ook een aantal blaadjes met ijzerdraad. Alle bloemen en blaadjes schikte ik in een boekethouder en stak er enkele vlinders in, die ik kocht bij Xenos en zelf op een ijzerdraadje vast maakte. Het handvat maakte ik af prachtig elastisch kantenlint. Strik erin en klaar is kees! Of in dit geval de bruid

bruid met boeket ;-)
My piece the resitance is with out any doubt my bouquet. I had made several ones, but wasn't satisfied with the result. Till  Miss Wings can with the golden ticket. She had a friend that was making crochet flower. To shape them afterwards she used iron wire. This was the trick I needed to make my weddingbouquet.  


Love,
 Tante Izzy
Pin It Now!

5 opmerkingen: